Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Zwaar bewolkt en regen.
Buienindex dekkingsgraad 15 %
Vannacht pittige buien
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 06 juni 2020 om 23.48 uur.

Enkele buien, mogelijk met onweer. Maandag wolkenvelden

Het is half tot zwaar bewolkt. Vooral in de kustprovincies komen buien voor, soms ook met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de loop van de nacht wordt de wind westelijk en neemt af naar matig boven land en (vrij) krachtig aan zee en op het IJsselmeer.

Overdag is het tamelijk bewolkt en komen er vooral in het noorden en midden buien voor. Hierbij is vooral in het noorden nog steeds onweer mogelijk. In de middag neemt de buiigheid langzaam af en breekt de zon soms door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het Waddengebied tot 19°C in het zuidoosten. De westenwind is matig, in het kustgebied (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind met name in het noordelijk kustgebied af.

In de nacht naar maandag drijft er van het westen uit meer bewolking binnen waaruit af en toe lichte regen kan vallen. In het noorden van het land kan een mistbank ontstaan als het opklaart. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C, in opklaringen kan het in het noorden afkoelen naar ca. 5°C. De wind wordt zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Maandag overdag zijn er wolkenvelden aanwezig waaruit lokaal nog wat regen kan vallen. In het zuidoosten is nog een lichte bui mogelijk. Soms schijnt de zon ook. De temperatuur varieert van 14°C in het Waddengebied tot 18°C in het oosten en zuidoosten. De wind is aanvankelijk nog zwak en veranderlijk en wordt in de loop van de dag overal noordelijk en matig van kracht. (Bron: KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 


Banner

Bezoekers

We hebben 130 gasten online