Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Zwaar bewolkt.
Buienindex dekkingsgraad 0 %
Zaterdagmiddag vanuit zuidwesten sneeuw
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 16 januari 2021 om 01.33 uur.

Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw.

Vannacht is het overwegend bewolkt en in het noordwesten kan er een licht buitje voorkomen, mogelijk met natte sneeuw. De temperaturen liggen op de meeste plaatsen 1 a 2 graden boven het vriespunt, alleen in het oosten ligt de temperatuur lokaal iets onder nul. De wind is zuid tot zuidwest en neemt geleidelijk toe naar zwak tot matig.

In de ochtend is het overwegend bewolkt. Rond het middaguur begint het in Zeeland te sneeuwen. De sneeuwval breidt zich oostwaarts over het land uit en aan het begin van de avond begint het ook in het oosten en noordoosten te sneeuwen. Op veel plaatsen vormt zich een sneeuwdek van 1-3 cm, lokaal 3-5 cm. De zone met sneeuw trekt in de avond oostwaarts en verlaat rond middernacht het oosten. Na de sneeuwval kan er echter wel motregen voorkomen, die lokaal misschien nog aanleiding kan geven tot ijzel. De maximumtemperatuur ligt rond +2°C, tijdens sneeuwval daalt de temperatuur richting het vriespunt. De wind is zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, mogelijk krachtig.

In de nacht naar zondag is het overal bewolkt en valt aanvankelijk af en toe motregen, van het westen uit trekt er in de loop van de nacht een zone met regen van west naar ook over het land, vooral in de oostelijke helft van het land zou dit aanleiding kunnen geven tot verraderlijke gladheid als gevolg van ijzel. De temperatuur ligt aanvankelijk nog rond het vriespunt maar in de loop van de nacht loopt de temperatuur in het westen op naar ca. +4°C. Boven de westelijke helft van het land draait de wind naar het noordwesten en wordt matig, aan zee vrij krachtig, boven de oostelijke helft blijft de zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting waaien.

Aan het begin van de ochtend kan het in de oostelijke helft nog glad zijn door sneeuwresten of ijzel. Verder is er veel bewolking en valt er nog af en toe regen, langs de kust trekken er nog enkele buien de kustgebieden binnen. Zondagmiddag kan de zon hier en daar doorbreken, maar blijft een regenbui mogelijk. De temperatuur loopt overal verder op, naar ca. 7°C, in het uiterste noordoosten wordt het waarschijnlijk niet warmer dan een ca. 2°C. De wind draait in de loop van de dag overal naar west tot noordwest, als laatste in het noordoosten, en wordt matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 


Banner

Bezoekers

We hebben 55 gasten online