Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Zwaar bewolkt.
Buienindex dekkingsgraad 55 %
Zaterdagmiddag buien
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 29 februari 2020 om 00.21 uur.

Bewolkt, vannacht en vanmiddag regen. In de middag ook veel wind

Het is vannacht bewolkt en een gebied met regen en motregen trekt noordoostwaarts. De minimumtemperatuur is gisteravond al bereikt en vannacht loopt de temperatuur geleidelijk overal op naar circa 8°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Overdag is er in het algemeen veel bewolking en in de middag trekt een gebied met buiige regen oostwaarts over het land. Achter dit gebied klaart het op en komen nog enkele buien voor. Bij deze buien is lokaal hagel en/of onweer mogelijk. Voor de regen uit wordt het met een maximumtemperatuur van ca. 12°C erg zacht. De zuidelijke wind is matig tot vrij krachtig, 4 à 5 Bft, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft en aan westkust later mogelijk stormachtig, 8 Bft. In de middag en avond is er bij buien kans op zware windstoten tot ca. 90 km/uur. Na de regenzone draait de wind naar zuidwest.

In de nacht naar zondag zijn er wolkenvelden en kan er met name in het westen nog een enkele bui voorkomen. De minima komen uit op een graad of 5. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Zondag overdag is er af en toe zon en is er nog steeds een enkele bui mogelijk. Aan het eind van de middag neemt de bewolking in het zuidwesten toe en gaat het in Zeeland regenen. De regen breidt zich zondagavond noordoostwaarts uit. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 9°C. De zuidwestenwind neemt boven land geleidelijk af naar matig en aan de kust naar krachtig. (Bron: KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 
Banner

Bezoekers

We hebben 105 gasten online