Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe bijdragen over het weer in Haaksbergen en aanpassingen van deze website.
Het nieuwste bericht verschijnt als eerst.
Er word de lezers een mogelijkheid geboden om reacties onder de berichten te plaatsen.
Klik altijd op de koptekst. Het kan zijn dan een bericht langer is dan wordt weergegeven.

08.11.2009 08:00:49
Erwin

Aan het Forum zijn de afgelopen week de eerste artikelen toegevoegd.

In de Categorie: Weerstation wordt uitleg gedaan over de opzet en werking van weerstation Haaksbergen zowel hardwarematig alsmede softwarematig.

Ook zijn vandaag de eerste artikelen toegevoegd die ingaan op het weer in het verleden van Haaksbergen. Deze kunt u vinden in de Categorie: Historische en Bijzondere weermomenten tot 2009. Het is de bedoeling om alle artikelen toe te voegen met betrekking tot het historisch weer en de effecten hiervan op de bevolking, flora en fauna van Haaksbergen, die naar boven zijn gekomen uit de archieven. 
Vaak is het mogelijk om bijzondere weermomenten duidelijk terug te vinden in de historisch overzicht voor betreffend jaar. Een goed voorbeeld is de tropische hitte van 14 juli 1923. Deze kunt u terug vinden in het historisch overzicht van 1923. De grafiek geeft namelijk voor juli 1923 een temperatuur aan boven de 33º Celsius.

Het Forum staat u toe om te reageren op een artikel of een artikel te voorzien van ontbrekende informatie. Heeft u zelf nog een artikel mbt. het weer in/over Haaksbergen dan is het mogelijk om deze toe te voegen aan het Forum in de juiste Categorie. Bent u nog geen lid meld u zich dan aan, alleen leden kunnen reageren en artikelen plaatsen in het Forum.  
 Banner

Bezoekers

We hebben 94 gasten online