Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder).
Buienindex dekkingsgraad 3 %
Laatste dag Landelijke hittegolf
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 16 augustus 2022 om 07.19 uur.

Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien

Waarschuwingen 
Code geel is van kracht vanwege aanhoudende hitte.
Vanochtend is er veel zon en is het droog. In het zuidwesten komt er geleidelijk wat meer bewolking. De wind komt uit het zuidwesten en wordt matig van kracht.

Vanmiddag is er een afwisseling van zon en bewolking en kan zeer plaatselijk een bui ontstaan. De maximumtemperatuur ligt tussen de 25°C langs de kust tot plaatselijk 30°C in het oosten en zuidoosten. Er staat een matige zuidwestenwind.

Vanavond is er in het noorden af en toe zon, in het zuiden zijn er meer wolken en daar is kans op een bui. Langs de kust is de wind matig uit een meest noordelijke richting. Boven land staat er weinig wind.

Komende nacht neemt van het zuidwesten uit de kans op een regen- of onweersbui toe. Daar vooruit is er in het noorden kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 18°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit noordelijke richtingen. Langs de zuidwestkust waait de wind vrij krachtig.

Morgenochtend schijnt in het noordoosten misschien nog even de zon, maar verder is het bewolkt en vallen er geregeld buien. Lokaal kunnen stevige buien voorkomen met kans op onweer. Doordat de buien langzaam bewegen kan er plaatselijk veel regen vallen. Er staat boven land weinig wind, langs de kust waait de wind uit het noorden en is deze matig van kracht.

Morgenmiddag komen verspreid over het land flinke buien voor. Vooral in het noorden en oosten is er bij buien kans op onweer en windstoten. In het zuiden breekt de zon later weer af en toe door. De maximumtemperatuur ligt rond 24°C graden. Op plekken in het oosten en noordoosten waar de zon nog goed doorbreekt kan het lokaal nog 27°C worden. Er staat boven land weinig wind, langs de kust waait de wind uit het noorden en is deze matig van kracht.

Morgenavond kunnen in het noorden nog enkele (onweers)buien vallen. Verder wordt het op de meeste plaatsen droog en in het zuiden klaart het flink op. Er staat boven land weinig wind, langs de kust waait de wind uit het noorden en is deze matig van kracht. (Bron: KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 


Banner

Bezoekers

We hebben 69 gasten online