Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Overzicht Fietsvierdaagse 1980 t/m heden

Koudst was het 5.2 oC in 07-07-1984 Zonnigst was het 14.9 uur in 17-07-2006
Warmst was het 34.2 oC in 21-07-2016 Nats was het 26.6 mm in 27-07-1993

Onderstaande overzicht geeft het weersverloop voor de Fietsvierdaagsedagen weer. De grijze lijn geeft voor de temperatuurverloop het voortschrijdend gemiddelde (V.G.) van 10 jaar. In de legenda wordt het gemiddelde weergegeven van alle jaren.

weer

weer

weer

weer

De avondfietsvierdaagse wordt in Haaksbergen gehouden in de eerste week van de schoolvanktie in Haaksbergen. Normaal is dit 1 week voor de schoolvakantie voor de regio noord. De fietsvierdaagse wordt georganiseerd door de Haaksbergse Fiets- en Toerclub (HTFC).

De routes hebben een lengte van 25 en 35 km. Telkens blijkt weer dat vele inwoners van Haaksbergen en omgeving en toeristen deelnemen aan dit prachtige fietsevenement. Op drukke/gevaarlijke kruisingen staan verkeersregelaars om u veilig te laten oversteken. De fietsavonden zijn er niet alleen om te fietsen, maar ook de gezelligheid en de sociale contacten zijn voor velen belangrijk. Haaksbergen ligt in een mooi natuurrijke omgeving. Mede dankzij de Stichting Rijwielpaden Haaksbergen fietsen de deelnemers over mooi aangelegde fietspaden.

Naast het fietsen wordt door de organisatie veel aandacht besteed aan het randgebeuren. Zo is er elke avond bij de finish muziek en wordt er na het fietsen gratis koffie/thee of ranja aangeboden. Op de laatste fietsavond vindt er een grote loterij plaats. Als hoofdprijs stellen de Haaksbergse rijwielhandelaren een fiets beschikbaar, mits men aan minimaal vier fietsavonden heeft deelgenomen.

Meer informatie over de avondfietsvierdaagse kunt u hier vinden.

 
Banner

Bezoekers

We hebben 43 gasten online