Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Overzicht Beachvollybal 1992 t/m heden

Koudst was het 6.3 oC in 15-07-2006 Zonnigst was het 15.2 uur in 15-07-2006
Warmst was het 30.1 oC in 19-07-2003 Nats was het 23.0 mm in 14-07-1994

Onderstaande overzicht geeft het weersverloop voor de Beachvollybaldagen weer. De grijze lijn geeft voor de temperatuurverloop het voortschrijdend gemiddelde (V.G.) van 10 jaar. In de legenda wordt het gemiddelde weergegeven van alle jaren.

weer

weer

weer

Al vanaf het eerste begin, toen beachvolleybal nog geen Olympische sport was, streek het beachtoernooi neer op de heilige grond van de Pancratius parochie. Met toestemming van de gemeente en met de zegen van de pastoor veranderde in 1992 het hart van Haaksbergen voor het eerst in een goudgeel speelveld. Na dit eendaags succes en met ondersteuning van de sponsoren is dit populaire vakantievermaak uitgegroeid tot een driedaags beachspektakel waarin een zeer uiteenlopend deelnemersveld zal strijden om het beachkampioenschap van Haaksbergen. Flitsende moves en sportieve gedrevenheid maken het tot een waar spektakel.

Volleybalvereniging HAVOC staat garant voor de organisatie ondersteunt door een groot aantal plaatselijke ondernemers. De aanliggende horecabedrijven zullen het geheel muzikaal omlijsten. Het beachvolleybaltoernooi wordt in Haaksbergen gehouden in de tweede volle week van juli.

Meer informatie over het beachvolleybaltoernooi kunt u hier vinden.

 
Banner

Bezoekers

We hebben 62 gasten online