Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Weeralarm indien afgegeven.
Weeralarm!

Weersverwachting korte termijn
Snel naar

Nu in Nederland: Zwaar bewolkt.
Buienindex dekkingsgraad 0 %
Zaterdag zon, zondag bewolkt
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 28 januari 2023 om 02.58 uur.

Vandaag droog met overdag plaatselijk wat zon, zondag geregeld motregen.

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.
Vannacht is het droog en is er weinig wind. De minimumtemperatuur ligt tussen +2°C in het zuidwesten en rond het vriespunt plaatselijk in het noordoosten.

Vanochtend overheerst de bewolking en is in het noorden en midden de zon af en toe te zien. Het blijft droog en er staat weinig wind.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt en is er in het midden en zuiden af en toe zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het zuidoosten tot 6°C aan zee. Landinwaarts is er weinig wind. In het Waddengebied en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond is er veel bewolking. Later in de avond gaat het in het noorden af en toe motregenen. De wind gaat overal uit het zuidwesten waaien en is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het in het zuidoosten droog. Op andere plaatsen gaat het van het noordwesten uit af en toe motregenen. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in Zuid-Limburg en +5°C op de Wadden. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot west.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt. Er valt af en toe motregen of regen. Er staat een matige wind uit het zuidwesten, aan zee uit het westen.

Morgenmiddag is het zwaar bewolkt. Plaatselijk valt motregen of regen. De maximumtemperatuur ligt tussen 3°C in het zuidoosten en 8°C aan zee. Er staat een matige wind uit het zuidwesten tot westen, aan zee is de wind vrij krachtig uit het westen.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en valt er vooral in het midden en zuiden nog wat motregen. Er staat een matige wind uit het westen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Bron: - KNMI


Waarschuwing vandaag

Waarschuwing morgen

Waarschuwing overmorgen

Hooikoorts vandaag

Pollen vandaag

Klik hier voor buien 3 dagen vooruit

Klik hier voor Weerkaarten komende 3 dagen

 

 

Weersverwachting Haaksbergen

weer

Neerslagradar Haaksbergen

Temperatuur Haaksbergen t.o.v. gemiddelde


Buien 3 uur vooruit Haaksbergen en omgeving

 

 


Banner

Bezoekers

We hebben 42 gasten online