Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 
Windows gadget

Weerstation Haaksbergen bied u de mogelijkheid aan om het actuele weer in Haaksbergen te volgen vanaf uw Animatie van de Gadget beeldenDesktop.
Maakt u gebruik van Microsoft Windows Vista of Windows7, dan kunt u de gadget van
Weerstation Haaksbergen downloaden die u dan vervolgens op uw desktop kunt plaatsen.
Bron:
Chris Crowe.

Installeren van de Gadget.
U kunt de gadget ophalen door op Download te klikken. Daarna selecteert u bestand Openen, eventuele beveiligings waarschuwing van Internet Explorer kunt u negeren, selecteer toestaan. Vervolgens start u HetWeerInHaaksbergen.gadget, selecteer Installeren en de gadget wordt automatisch geladen op de Desktop.

Instellen van de Gadget.Gadget opties
Het is niet noodzakelijk om de standaard instellingen van de gadget aan te passen. Wilt u toch de instellingen wijzigen verplaats dan de muis boven de gadget. Aan de rechterkant zal een klein menu'tje zichtbaar worden. Klik op het sleuteltje om naar de instellingen te gaan. Na het aanpassen van de instelling druk op Ok. De standaard instellingen worden hiernaast weergegeven.

Vanaf nu heeft u het actuele weer van Weerstation Haaksbergen op uw desktop staan. De gegevens: temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en neerslag, zullen om de 10 seconden getoond worden. Aan de rechterkant van de weerbutton ziet u de windroos met de windrichtingen en windsnelheid. De achtergrond geeft foto’s weer met betrekking tot het weer van Haaksbergen. Dit is afhankelijk van de weersgesteldheid en de temperatuur.
Er zijn de volgende verschillende temperatuur blokken:
temperatuur lager dan –5°C,
temperatuur tussen –5°C en 0°C, 0°C en 5°C, 15°C en 25°C, 25°C en 35°C
temperatuur hoger dan 35°C.

 
Banner

Bezoekers

We hebben 85 gasten online